Vjenčanice Večernje haljine Organizacija vjenčanja Novosti Kontakt

Drage mladenke,

Atelier La Perla jedini na području Splitsko dalmatinske županije ima originalne vjenčanice LA SPOSA i SAN PATRICK .

Ne nasjedajte na ponudu određenih salona koji nude jeftine kineske kopije koje su uz to jako loše kalitete.

Odabirom kopije puno riskirate,riskirate svoju sreču,ovo su neki od razloga:

 1. Kineske kopije su jako loše sašivene , bez kontrole kvalitete pa je bilo pucanja haljina na samom vjenčanju.
 2. Izrađene su od vrlo jeftinih i nekvalitetnih materijala i u startu iz tog razloga ne izgledaju i ne stoje jednako lijepo kao original a posebno moramo naglasiti da se raspadaju kod jednog do dva čišćenja te time riskirate da do dana vjenčanja ostanete bez vjenčanice ili da u najblažem slučaju imate vjenčanicu koja je u očajnom stanju.
 3. Kopije se izrađuju u jako malim tvornicama i nemaju vrhunske, skupe i precizne strojeve i preše koji originalima daju savršenu konstrukciju.
  Ako vjenčanica ima savršenu konstrukciju stajat će super i na nesavršenom tijelu dok će ona loše konstrukcije i kroja uništiti i nagrditi čak i najsavršeniju siluetu.
 4. Kopije su napravljene od vrlo jeftinih i po kvaliteti i sastavu vrlo loših materijala i na tijelu su u ljetnim mjesecima nepodnošljive.
 5. Razlike između originala i kopije su jako velike i bitne.
 6. Različite web stranice nelegalno postavljaju slike originala da privuku pažnju a ono što u konačnici nude je jako jako daleko od originala.
 7. Da su kopije dobre i da se isplati kupovat kopije razmislite dali bi mi ovlašteni distributeri i dalje kupovali originale ili bi se i mi prebacili na jeftine kopije.
 8. U slučaju bilo kakvog problema nemate veliki svjetski poznati brand koji stoji iza svog proizvoda.
  Iza kopija stoje krivotvorci, krijumčari i na kraju saloni koji pokušavaju mladenke činit za budale i podvaljivati im.
 9. Svi iz navedenog lanca čine krivično djelo po članku 285 kaznenog zakona RH u kojem stoji da "tko protivno propisima o industrijskom vlasništvu povrijedi tuđi žig, model ili uzorak ili koje drugo pravo industrijskog zakona kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine".
  Istom kaznom kaznit će se i onaj tko neovlašteno izrađuje, uvozi, prenosi preko granične crte ,nudi, stavlja u promet ili rabi proizvod koji je predmet zaštite gore navedenog članka.
 10. ORGINALU SE DIVIMO A KOPIJA UVJEK OSTAJE SAMO KOPIJA!!!

 

* Popis ovlaštenih distributera možete pronaći na službenim web stranicama splasposa.com sanpatrick.com