Organizacija vjenčanja

Sanjate li Vi o najljepšem danu u svom životu!
Bilo da planirate pozvati najužu rodbinu i prijatelje, bilo da želite slavlje od 300 i više ljudi, svaki budući bračni par želi savršeno vjenčanje. Zbog toga, kad se odlučite svojoj drugoj polovici zakleti na vječnu ljubav, slijede glavobolje - organizacija vjenčanja.
Najčešće se događa da poslove oko organizacije vjenčanja morate obavljati Vi koji to proživljavate - mladenci. Mnogo utrošenog vremena i živaca na kraju rezultira izmorenošću i lošim raspoloženjem na dan vjenčanja. Nemojte sebi dozvoliti da Vam se osmišljavanje jednog od najvažnijih događaja u životu pretvori u noćnu moru. Učinite baš suprotno - uživajte u tome!

Da biste to uspjeli najvažnije je s pripremama početi na vrijeme, potražiti agenciju za organizaciju vjenčanja i angažirati vjenčanog planera (VP).
Angažiranje VP nekad je bio luksuz, danas je za mnoge parove potreba. Planiranje vjenčanja može biti komplicirano i stresno, specijalno zbog nedostatka vremena i informacija. VP može Vas savjetovati, informirati, nadahnuti i uskladiti svaki detalj Vašeg dana. Također Vam može pomoći sastaviti vjenčani budžet, pomoći Vam uštedjeti vrijeme i novac. VP je osoba koja zamjenjuje sve mame, tate, bake, prijatelje i znance koji inače pomažu u organiziranju, te na sebe preuzima veliku odgovornost da će na dan vjenčanja sve biti besprijekorno. On također raspolaže mnoštvom informacija kako bi mladencima ponudio što bolji izbor.

Znači, na Vama je da izaberete što želite, a ostalo je na VP.
Bitno je napomenuti da angažiranjem VP ne povećavate svoje troškove, naprotiv štedite vrijeme i novac. Agencije se financiraju od svojih poslovnih partnera, s toga nemojte da Vam taj dan bude prožet umorom i lošim raspoloženjem, angažirajte nas i uživajte u svom danu.

Vjenčanice Večernje haljine Organizacija vjenčanja Novosti Kontakt
Cvijeće Pozivnice i zahvalnice Konfeti Presvlake za stolice i stoljnaci Raspored sjedenja Baloni Sve ostalo za vaše vjenčanje Partneri
cvijece pozivnice konfeti presvlake raspored baloni ostalo